top of page

SÆVELUNDS MIRAKEL

NPA 7464

Født: 06.05.2010

Farge: Svart

Høyde: 100 cm

Premiegrad: 2pr 2kv

Mirakel mistet mammaen sin når hun vare bare 4mnd gammel. Susanna ble rammet av kronisk lungebetennelse tidlig i drektigheten og det var lenge snakk om at hun ikke klarte seg og at avliving ble eneste utvei, men på mirakuløst vis så holdt hun ut og 3uker før termin satt vi i gang fødselen for å kunne ha en tjangs til å redde både hoppe og føll da en overstått fødsel ville lette trykket på lungene til Susanna. Fødselen gikk fint og Susanna ble bedre, men siden lungebetennelsen ikke var helbredelig og Susanna ble verre igjen måtte vi desverre avlive henne. En fantastisk hoppe på alle måter. Susanna var 2pr 1kv.

Både morfar Jamil og mormor Schaikina er ELITE premiert fra Sverige med mange gode avkom.

Mirakels far Pinocchio fikk sin 2pr 2kv allerede som 4åring. Han har vært vist på to NPA Show og begge gangene gått helt til topp som Best in Show med 43 poeng. Pinocchio deltok på den intrenasjonale Shetlandsponni utstillingen i Nederland i 2012 og gjorde det meget sterkt og endte opp blandt topp 7!! Dette er helt fantastisk!

På internasjonal utstilling i Finland 2015 var han bare helt RÅ og sto helt i tet og ble tildelt Reserve Senior Coloured Champion.

2016 var det tid for ny kåring her i Norge og forhøyet dommen sin til en veldig fortjent 1pr 1kv med 46 poeng!!

Han har avlet mange gode avkom deriblandt en 1pr og en kåret sønn og flere premierte hopper og unghester med champion tittler som Best in Show, Ungchampion, Beste Føll og Årets føll ect.

Farmor Äppelbo Pims er DIPLOM hoppe fra Sverige og ble CHAMPION som unghest og stillt ut med opp til 43 poeng. Hun er 2pr og stillt som nr 1 i kvalitet her i Norge. Hun har flere premierte avkom etter seg.

Farfar Waulkmill Jackdaw er 2premiert i Norge og har avlet flere gode og premierte avkom.

Avkom:

2014: Mittet Campari, brun hingst e. Victorias Brown Gypsy

Mirakel bedekkes ikke i 2016

bottom of page