top of page

VICTORIAS BROWN GYPSY

NPA 6791

Født: 26.05.2008

Farge: Mørk brun

Høyde: 104cm

Premiegrad: 2.pr

Avkom - Utstillingsresultat

Gypsy er en trivelig hingst som lærer fort. Fungerer fint i flokk med andre hingster og går på full utegang.

Han begynte sin bedekningskariere sommeren 2011 og fikk et vakkert hoppeføll sommeren etter. Vi skal fremover sette på flere gode kombinsjoner med Gypsy.


Gypsy har en flott stamme med gode blodslinjer. Hans far Skattens Creol er virkelig en hingst som har bevist hva han er god for både i seg selv og sine gode avkom.

Creol er 2pr med karakterene 9-9-8-9-9. Creol var årets avlshingst 3år på rad på tvers av ale raser og klassevinner ved det Internationale Show i Seljord i 2002. Han er far til Norges høyeste premierte norskfødte hingst Claes av Berli, som oppnådde hele 45 poeng på Starum mars 2011.


Creols far er en av Sverige aller beste avlshingst Capone Fire, som er mange ganger Champion hingst, ELITE premiert 

og International Overall Champion. Han har oppnåd 47 poeng på utstilling og har ufattelig mange kårede sønner i Sverige, Norge, Finland, Danmark og England.

Mor Almnäs Ariette er også ELITE premiert og vist med opp til 45 poeng og 10 for både type og kropp.

Creol har en helbror i Sverige, Skattens Crut, som er SUCH, Svensk Utstillings Champion, utstillet med opp til 44 poeng og mange ganger Champion & BIS.


Hans mor Violas Victoria var 2premiert og var en helt fantastisk bruksponni. Hun døde desverre så alt for tidlig i forbindelse med drektighet/følling.

Gypsy tar imot friske og registrerte hopper sesongen 2013.

Bedekningsavgift: 3500kr inkl 1mnd beite, deretter 25kr pr dag.

bottom of page