top of page

WINDEKIND V.D BLOEMHOF

NPA 8053

Født: 07.07.2005

Farge: Svart

Høyde: 99,5cm

Stamme - Utstillingsresultat

Windekind er født i Holland og importert til Sverige i 08. Hun har vært i Danmark noen mnd før hun nå er i Norge. Windekind er sin mor og søstre opp av dage, alle Zeredas avkom har en helt enorm hårvekst og Zereda har alltid fått 1e premie og er kroon preferent i sitt hjemland, noe som betyr at hun avler svært gode avkom og tilsvarer ELITE hoppe her til lands.

Zereda er bl.annet mor til den velkjente preferent hingsten Deandy v.st. Possemis, som igjen er far til den fantastiske hollanske hingsten Libero-W v.d. Hertraaksestraat.

Windekinds halvsøster Naomi v. Bloemhof har oppnåd 42 poeng som mest og har avlet flere gode avkom, deriblant Skargårdens Marwin som ble Champion Unghingst med 40poeng i 2010.

Windekinds andre halvsøster Bloemetje av Jaboruder er også stillt ut med 42 poeng som mest.

Hennes far Jock v. Flieren har flere gode avkom å vise til i Sverige hvor 3 av 5 er DIPLOM hopper.

Ellers i stammen kan man nevne STORE navn som Rosson of Transy som har avlet utrolige ponnier! Vi finner flere ELITE og DIPLOM ponnier etter han i vårt naboland Sverige, samt 1pr hingsten Valentijn v.d Amstelhof som kom til Norge, men desverre døde 26år gammel.

Newton v Dorpzicht som er avkom under Rosson og i tilegg er oldefar til Windekind er nok en stor kjenning for de fleste! Han er ikke dårligere enn sin far med sine utallige avkom i utlandet hvorav mange ELITE og DIPLOM ponnier i Sverige, deriblant Timothy v.st Geerhof som er en av de største hingstene jeg vet om! Og Brigdela v. Bangaerde som er ELITE premiert med 43 poeng fra Sverige, nå norskeid av Eldrid Slotnes og 1premiert i Norge. En fantastisk hoppe som har gitt oss store hingster som Almnas Etapp, Almnas Major (norskeid 2premiert) og Caspar fra Øya 2pr. Kan også nevne hoppen Almnas Hydrilla med sine utallige Champion tittler og 43 poeng..

Kan sikkert fortsette i evigheten å fortelle og legge ut om disse fantastiske ponniene og kan ikke si annet enn at Windeking har virkelig en sterk og enestående stamme med mange store legender i!


Windekind er pga sin sene utvikling først vist som 5åring i Sverige og da med 42poeng.

Avkom:

2012: Sævelunds Marshall, brun hingst e. Claes av Bergli

2013: Sævelunds Euphoria, skimmel hoppe e. Pinocchio

2014: Sævelunds Bono, brun hingst e. Victorias Brown Gypsy

Zereda v.st. Possemis

Windekinds mor

Naomi v. Bloemhof

Halvsøster med samme mor  

Bloemetje av Jarboruder

Halvsøster med samme mor

bottom of page