top of page

Tsarina v. Stal Break of Dawn

Tsarina - Juni 2016

NPA 7159

Født: 13.05.2003

e. Kees v. Reijensbroeck

u. Helloween v.d. Kreeksteeg

Høyde: 103cm

Farge: Svart

Premiegrad: 2.pr 1.kv / 1.pr Kroon


Tsarina - Mai 2013

At Tsarina skulle bli min var lenge en drøm, når anledningen kom kunne jeg ikke la muligheten gå fra meg og jeg har ikke angret et sekund siden. Når jeg ser henne i beite må jeg fortsatt klype meg i armen :) Dette er en hoppe med svært høye kvaliteter og hun tilfører min avl noe helt spesielt. Hun har et godt gemytt og veldig samarbeidsvillig dame. Brukt mye til kjøring og fungerer helt ypperlig forran vognen.

Tsarina kommer fra Nederland hos Stal Break of Dawn. Anna og Akko som driver stutteriet avler i hovedsak på svarte medium-standard ponnier av de beste blodslinjer. En oppdretter jeg virkelig ser opp til og med bøttevis av kunskap om rasen vår.

Tsarina har mye Marshwood og Transy blod i sin stamme!

Tesarinas far Kees v. Reijensbroeck har alltid blitt premiert med 1e premie og er nå lisensiert på livstid. Han er direkte avkom under Beauty of Transy med 1e premie Kroon Preferent. Hun ble multi champion og en av de beste hoppene i Nederland. Kees far, Willem van de Schaapshoeve ble Champion i standard størrelse i 1996.Han har 1e premie og den høyeste grad i bruksprøver med IBOP AA. Willem er også KEUR siden han har to lisensierte sønner. Med andre ord så oser det av kvalitet fra A til Å :)

Tsarinas mor Helloween Van de Kreeksteeg er 1e premiert Kroon Preferent som betyr at hun er avler føll av meget god kvalitet. Dette er en tittel som tar lang tid å oppnå, hun må ha avlet mange føll som igjen gjør suksess i showringen. Hun ble midi Champion med 2e premie i 1996 og to år senere ble hun midi Champion igjen og da med 1e premie. Mormoren Cendy vd Veldhoeve er 2e premiert Kroon Preferent og kjent for sine gode bevegelser. Sebright v. Stal Break of Dawn som er halvsøster med samme far er 1e premiert, Kroon og i 2006 ble hun Champion i Nederland. Hun befinner seg nå også i Norge.

Tsarina har virkelig bemerket seg som avlshoppe og beviser gang på gang hvilke kvaliteter som kommer etter henne.

Avkom:

2023: Sævelunds Independence, svart hingst e. Stow Viscount

2022: Sævelunds Hiclass, svart hoppe e. Almnas Utopi

2017: Sævelunds Capone, svart hingst e. Pinocchio

2016: Sævelunds Bowie, brun hingst e. HRE Zetland

2015: Sævelunds Adelle, sort hoppe e. Pinocchio

2014: Sævelunds Grace, sort hoppe e. Victorias Brown Gypsy

2012: Sævelunds Wolfgang, sort hingst e. Wulfert vd Groote Woerd

2011: Sævelunds Willem, sort hingst e. Pinocchio

2010: Stall Grytas Beatrix, brun hoppe e. Heathers Lille Buster

2008: Bodicea v.Stal Break of Dawn, sort hoppe e. Scott v.d. Bargeshoeve

2007: Anastasia v.Stal Break of Dawn, sort hoppe e. Stjernens Highlight

Tsarinas datter Bodicea V. Stal Break of Dawn 4år. Best in Show i NL

bottom of page