top of page

Nyheter 2021

6 april:

Det er rolige tider hos oss, venter bare på at føllene snart skal poppe. Verdandi er først ut med Grace hakk i hel. Vienna kommer i slutten av mai.

Sævelunds Darling er so​lgt og har dratt til sin nye eier og stortrives der. Så utrolig godt når man finner gode hjem hvor det er full match med en gang.

Vurderer fortsatt salg av 1års hingsten Sævelunds Falco, men vanskelig å ta besluttningen 100%. Det er en hingst med stort potensiale, men jeg har valgt å ikke avle fargede ponnier. Vi får se hva tiden bringer om han blir her eller reiser videre til noen andre som vil satse.

26 januar:

Vi har hatt en så fin og stabil vinter som jeg ikke kan huske at vi har hatt før. Ponniene storkoser seg med snø, kulde og sol :)

Tsarina hadde en 3 dagers impulsiv flørt med Viscount sent på sesongen i fjor, men etter en undersøkelse hos veterinæren så ser det ut som hun er tom. Så da er det bare å holde igjen på foret slik at hun ikke blir for overvektig og slippe henne til hingst april/mai. Har planlagt en del av kombinasjonene neste år, men ikke alle er "spikret" ennå :)

Alle ponniene er beskjert høver på og fått sin gjennomgang på pels og hårstell :)

bottom of page